KURS ELLER KONFERANSE

Vi har flotte og skjermede lokaler for grupper eller foreninger som ønsker å bruke oss til konferanser eller kurslokale.

Lokalene våre ligger idyllisk til ved Samnangerfjorden, ca fem mil fra Bergen og 2 km fra Tysse, og ikke langt fra Hardanger, bare 30km fra den berømte Steinsdalsfossen, som du kan bruke som utgangspunkt for en naturskjønn rundtur! Fjellturen kan også starte fra Sætervika, eller du kan reise til Kvamskogen som ligger 15 minutters kjøretur unna.

Se mer

Fasiliteter

Vi kan by på en rekke ulike fasiliteter for enhver smak.

Hvorfor Sætervika?

Det er mange gode grunner til å arrangere en weekend eller et skelskap hos oss.

Jesus først

Alle som jobber på Sætervika har et kristent grunnsyn, og ønsker at du skal få oppleve å bli kjent med Jesus.

Tilrettelagt

Våre lokaler er tilrettelagt slik at det er enkelt å komme seg til alle oppholdsrom og soverom. Vi har egen rullestolheis i hovedbygget.

Fleksibelt

Ring oss, så legger vi til rette slik du eller din forsamling vil ha det.

Utleie

Skal du arrangere menighetsweekend, konfirmantleir, selskap eller kurs? Eller trenger du bare et rom for natten? Sætervika er et naturlig sted å være!

Les mer

Dette skjer i Sætervika

Sjekk ut hvilke leirer du kan delta på i løpet av året!

Vinnerne Sætervikalotteriet!

Sætervikalotteriet 2020 er nå trukket. Takk til alle som var med og kjøpte lodd og støttet arbeidet vårt!

Sommerleirer

Nå nærmer sommeren seg og mange har sikkert lurt på hva som skjer med de forskjellige arrangementene for barn og unge. Her kommer en update!  Årets sommer blir ikke som den pleier men vi er veldig glade for at vi kan invitere til noen leirer.  …

Leirklubb region vest

Reiser du på flere leirer i løpet av året kan du få rabatt. Når du melder deg på leiren kan du samtidig melde deg inn i Leirklubben region Vest. Se avkrysning på påmeldingsskjemaet. NB. Leirklubben gjelder bare på leirer som er for barn i alder 3 …